RSS

Tritonal - Piercing The Quiet - Album de debut!


Iesind din obscuritate la inceputul anului 2007, in doar cativa ani Tritonal a devenit unul din cele mai cunoscute nume de pe scena trance si progressive. Chad Cisneros si Dave Reed, ambii foarte talentati,  au format un parteneriat prolific de productie muzicala de la capetele opuse ale Statelor Unite, care a depasit toate asteptarile si s-a dovedit a fi o combinatie creativa desprinsa parca din rai.

Foarte putini artisti de EDM din ziua de azi ar putea revendica succesul rasunator de care Tritonal s-a bucurat inca de la inceputuri. In primul an de productie ca o echipa, remix-urile si piesele originale semnate Tritonal au avut parte de sustinerea celor mai renumiti si respectati DJ din lume. Doar trei ani mai tarziu, cei doi au lansat peste 100 de productii originale si remix-uri pe label-uri precum Anjunabeats (Above & Beyond), Flashover Recordings (Ferry Corsten) si Armada (Armin van Buuren). De asemenea au lansat piese la Enhanced si la noul lor sublabel marca Enhanced, Air Up There Recordings. In acest mod ei si-au cimentat pozitia de cel mai bun duo trance de pe piata americana, iar mai apoi au zguduit cele mai tari evenimente din America (Electric Daisy Carnival, Spring Love Festival si Ultra Music Festival), dar si turnee in intreaga lume, cu sunetul caracteristic Tritonal.

'Piercing The Quiet' reprezinta punctul culminant a doi ani de munca intensa in studio, Tritonal impingand propriul stil la nivelul urmator, obtinand astfel rezultatele absolut uimitoare.

Imediat dupa deschiderea albumului in stil coloana sonora cu piesa 'Poem Of Angels' devine evident ca acesta este un album ce se va ridica deasupra majoritatii LP-urilor trance. Compozitia fiind un factor cheie care a separat Tritonal de mase, duo-ul a facut echipa cu mai vechea cunostinta Cristina Soto pentru a sculpta trei piese originale precum 'Everafter' si 'Still With Me', intr-un minunat stil downtempo, dar si o actualizare a binecunoscutei 'Piercing Quiet'. Printre colaborari se mai numara Meredith Call, cantareata de la Winter Kills, pe superba piesa 'Broken Down', Fisher pe piesa 'Slave' si relativ proaspetii veniti Jeza, Jenry R si Bethany, toti oferind performante deosebite pentru a incarca albumul cu versuri memorabile. Pe langa acestea, piese precum 'Ziziki', 'Retake' si 'Murakami' vor zgudui, fara indoiala, cluburi si festivaluri pe toata durata verii.

Vizioneaza teaser-ul piesei 'Still With Me'!

Primul single de pe album, 'Lifted feat. Cristina Soto', va fi lansat pe 14 februarie la Beatport, incluzand remix-ul Club si cel a lui Mat Zo. (28 februarie - in toate celelalte magazine).

Tracklist-ul complet si sample-uri pentru 'Lifted feat. Cristina Soto' vor fi lansate saptamana viitoare.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

create your own banner at mybannermaker.com!
Radio NEXXT Powered by Smylle create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!