RSS

Florin Grozea lanseaza primul label dedicat mashup-urilor: Digital Mashrooms

Florin Grozea a fondat, impreuna cu alti doi compozitori, primul label digital dedicat mashup-urilor: Digital Mashrooms.

Din luna februarie, Florin Grozea si-a unit fortele cu alti doi compozitori de succes: Flaviu Cicirean (Avi) si Adrian Coroian.

Cei trei artisti vor propune cele mai bune mashup-uri pe site-ul MashupCulture.net si vor promova acest nou gen muzical pe internet, pe radio si in cluburi.

Un pasionat al acestui nou gen muzical si el insusi un producator de mashup-uri, Florin Grozea promoveaza curentul muzical printr-o emisiune radio saptamanala intitulata Mashup Culture, ajunsa deja la editia cu numarul 50.

Mashup-ul este un remix realizat din doua sau mai multe melodii cunoscute de la care producatorul muzical preia elemente diferite, precum vocea sau instrumentalul.

Cel mai cunoscut mashup este colaborarea dintre Jay-Z si Linkin Park – `Numb/Encore`, melodia a castigat un premiu Grammy in anul 2006.

Digital Mashrooms va lansa lunar cate o productie proprie iar la finalul anului label-ul va publica o compilatie cu cei mai buni mashuperi romani!

Demo-urile se pot trimite pe site-ul mashupCulture.net.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

create your own banner at mybannermaker.com!
Radio NEXXT Powered by Smylle create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!