RSS

Vrei sa iti apara melodia pe Compilatia Delahoya 2011?


Iata ca incet incet se apropie o noua editie Delahoya, cel mai vechi festival de muzica electronica din Romania ajungand anul acesta la anul 15 de existenta.

Ca in fiecare an, labelul clujean Skills Records lanseaza cu putin timp inainte de eveniment compilatia oficiala a festivalului, pe care sunt inclusi an de an unii dintre cei mai importanti producatori romani din sfera techno si minimal techno.
Si in acest an organizatorii Delahoya (CRS & Music Design) impreuna cu echipa Skills lanseaza catre toti artistii romani din sfera techno, minimal-techno si break-beat (care revine in prim plan la Delahoya) invitatia de a trimite creatiile lor in vederea selectiei compilatiei Delahoya 2011, ce va fi lansata la inceputul lunii mai.

Scurt istoric Rave Family Open Air DELAHOYA

Din anul 1997, "C.R.S" a luat legatura cu miscarea RAVE din Germania, demarand o colaborare progresiva.
· Primul eveniment de acest gen a fost organizat in august 1997: festivalul in aer liber "RAVE FAMILY OPEN AIR 1". Modelul evenimentului a fost manifestarea LOVE PARADE din Berlin, care a avut in 1997 peste 1.500.000 de participanti. Partener media RAVE FAMILY OPEN AIR 1: Televiziunea Romana. Participanti: peste 4.500 de fani.
· "RAVE FAMILY OPEN AIR 2" din septembrie 1998, avand ca invitati si numerosi artisti straini. A treia editie, denumita "RAVE FAMILY OPEN AIR (THE SOUND OF NATURE)", organizata in iulie 1999, a avut toate conditiile unui mare succes la public.  
· "RAVE FAMILY OPEN AIR - DELAHOYA 2000" a continuat traditia un an mai tarziu, si a fost festivalul care a inaugurat formatul in 3 zile.
· In 2002, evenimentul a durat 4 zile si a avut un public de aproximativ 3.000 de persoane. · In ciuda vremii nefavorabile,"DELAHOYA 2003" a atras mai mult de 4.000 de fani.  
· Delahoya 2004 s-a bucurat de o vreme superba, de 3 zile pline de evenimente (3 cluburi, o parada, 2 scene in aer liber, 28 artisti straini si romani invitati in cadrul festivalului).
· Traditia a continuat in 2005 cu: 4 zile de festival, o expozitie, 3 party-uri in cluburi, o parada, 2 scene in aer liber, peste 30 de artisti si mii de participanti.  
· Anul implinirii a 10 ani de existenta (2006) a fost cel al unei miscari majore in ceea ce priveste locatia principala de desfasurare a evenimentului, organizarea la fata locului a festivalului, imaginea mediatica a acestuia si nu in ultimul rand calitatea superioara a publicului.
· Editia a 11-a (2007) s-a bucurat si de conditii meteorologice foarte bune si de un plus pe fiecare coordonata a festivalului.
· Anul 12 a fost pentru organizatori unul cu ghinion din punct de vedere meteorologic, ploaia deasa si puternica cazand in rafale intre orele 00:30 si 3:00 (perioada de varf a afluentei publicului). Chiar si asa, o buna parte a celor ce erau deja prezenti la acea ora in fata scenei, au ramas si au dansat in ciuda ploii.
· Vazand ca, inclusiv prognozele meteorologice nu sunt in concordanta cu realitatea din teren, cu parere de rau, organizatorii au hotarat ca la organizarea urmatoarei editii sa aiba loc sub adapostul cortului de spectacol. Astfel, odata cu schimbarea locatiei, evenimentul va fi protejat de posibilele conditii meteorologice nefavorabile, desfasurandu-se partial in interiorul Polus Center si partial in cortul de spectacol instalat in parcarea mall-ului. 
Reguli
1. Intrarea in locatii va fi permisa doar celor care au implinit varsta de 18 ani.
2. Nu este permisa introducerea in locatii a sticlelor (recipiente), obiectelor contondente sau cele considerate a fi "arme albe".
3. Reamintim ca toate locatile sunt inchiriate, evenimentul desfasurandu-se sub forma de petrecere non publica, accesul in locatii putand fi restrictionat.
4. Orice intrare in locatii prin alte cai decat cea principala, care presupune achitarea biletului de intrare, va fi sanctionata prin amenda. Este vorba de o incalcare a unui spatiu privat.
5. La intrare, fiecare va primi o bratara inscriptionata de control. Fiecare participant, inclusiv artistii sunt obligati sa arate bratara echipelor de control.
6. Filmarea sau fotografierea este permisa publicului cu conditia nepublicarii acestora fara acordul organizatorilor. Publicarea acestora fara permisiunea organizatorilor, poate aduce incalcarea legii dreptului de autor. Aici puteti cere permisiunea: crs_ro@hotmail.ro
7. Presa este invitata sa ceara acreditari pentru a avea accesul gratuit in locatii si pentru a putea fotografia sau filma (sub forma de stiri). Aici puteti cere acreditari: crs_ro@hotmail.ro


Cei interesati ca piesele produse de ei sa apara pe compilatia Delahoya 2011, sunt invitati sa se adreseze labelului Skills pe adresa:contact@skills.ro. Aici vor fi furnizate cerintele tehnice privind calitatea pieselor.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

create your own banner at mybannermaker.com!
Radio NEXXT Powered by Smylle create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!