RSS

Toni Tone, un nou proiect muzical

DJ Toni si DJ Tone sunt cei doi componenti ai Toni Tone, unul dintre cele mai noi proiecte muzicale din Romania, iar pentru primul lor single au ales sa colaboreze cu Alexandra aka Lexi.

Pasionat de muzica inca din copilarie, cu ajutorul unei clape si al unui calculator, DJ Toni - Toni Valentin Ene, incepe sa compuna linii melodice si experimenteaza sound-ul tehno, house, funky, influentat de muzica celor de la Faithless, Roger Sanchez sau Van Buuren etc.

Nu dupa mult timp, talentul sau este remarcat de catre DJ Tone, un pasionat al muzicii. Chiar daca in copilarie era un fan heavy metal, iar primul sau proiect - XXL, este unul hip-hop, la 19 ani DJ Tone isi descopera adevarata pasiune - muzica electronica. Sub numele de T-Zone lanseaza unul dintre primele albume house din Romania, iar succesul nu intarzie sa apara.

In paralel cu activitatea de DJ de club, Mircea aka DJ Tone incepe o serie de colaborari cu emisiuni TV de succes si alaturi de DJ Toni pune bazele proiectului Toni Tone. "Totul a inceput acum un an. Facusem deja multe remixuri, asa ca dupa atatia ani de experienta ne-am gandit sa ne facem chiar noi un proiect.", povestesc cei doi DJ.

"Colaborarea cu Lexi a a aparut extrem de firesc. Este o fata foarte talentata si ambitioasa, iar dupa ce ne-am intalnit, pasiunea ei pentru muzica a prins contur", continua Toni si Mircea. Toni Tone promite un sound nou, diferit de ceea ce exista acum pe piata muzicala, iar "Forever Alive", primul lor single, sustine afirmatia baietilor.
<object style="height: 400px; width: 500px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yO1KmBdfkg4?version=3"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/yO1KmBdfkg4?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="500" height="400"></object>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

create your own banner at mybannermaker.com!
Radio NEXXT Powered by Smylle create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!