RSS

Livio & Roby mixeaza in Manchester vineri, 25 noiembrie 2011

The Warehouse Project si A Desolat Experience ii prezinta pe Loco Dice, Martin Buttrich, Pulshar, Guti, tINI, Krysko si Greg Lord la Store Street, staturile Desolat, Livio & Roby pregatindu-se de pe acum pentru sezonul clubbing ce va urma.



Dupa cinci ani incredibili petrecuti sub strazi, singura serie de evenimente ce se desfasoara sub statia de tren Piccadilly de pe strada Store din Manchester este gazuita de Warehouse Project care anunta sosirea in Manchester a gastii Desolat mai tarziu in aceasta toamna. Headliner este isusi fiul preferat al Dusseldorf-ului, unul dintre cei mai cautati DJ-i ai momentului de pe planeta, boss-ul Desolat, Loco Dice, acompaniat de partenerul sau de productie Martin Buttrich care va realiza un live set dupa cel al baietilor de la Pulshar de dub techno. Tot un live set va realiza si Guti, tanarul talent al Desolat, Livio & Roby facand exchipa pentru DJ set-ul care le-au adus renumele pe plan international. Line-up-ul este completat de tINI, care a anuntat recent lansarea albumului de debut, Krysko si Greg Lord.

The Warehouse Project incepe sezonul clubbing cu temele gata facute, respectiv cu un program gata stabilit pentru fiecare weekend in perioada 17 septembrie 2011 - 1 ianuarie 2012, Cocoon, Cadenza, Crosstown Rebels sau Ostgut Ton fiind doar cateva egide care vor trece prin Manchester in lunile urmatoare. De asemenea foarte interesante sunt si datele 24 septembrie - un eveniment magistral sustinut de gasca Visionquest (Seth Troxler, Lee Curtiss, Ryan Crosson & Shaun Reeves), Marco Carola, Maya Jane Coles si multi altii, mai apoi este data de 17 decembrie - Pete Tong va sarbatorii 20 de ani de cariera alaturi de Sasha, Tim Green sau Leon, iar a doua zi dupa trecerea in 2012 pe Store Street vor sosi nume precum Laurent Garnier, Derrick Carter, Jamie Jones, Yousef, Tensnake, Davide Squillace, Joy Orbison sau Space Dimension Controller.

Evenimentul la care vor lua parte si artisti romani Livio & Roby din 25 noiembrie va continua cu un afterhours oficial The Warehouse Project ce va avea loc la South Nightclub, o loctie cu popularitate mare tocmai datorita intimitatii pe care o ofera, poate cel mai perfect loc pentru petreceri de tipul after party din Manchester. La afterhours este invitata toata lumea, incluzand si acele persoane care nu vor ajunge la evenimentul Warehouse, politica muzicala fiind continuarea naturala a evenimentului, Vor mixa cativa DJ-i rezidenti ai WHP, de asemenea si DJ-i locali atent selectati si cativa invitati speciali care vor fi anuntati pe cont-ul de twitter al afterparty-ului. Aici pretul unui bilet de intrare va fi 6.25 de lire si pot fi achizitionate in avans online >>aici <<.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

create your own banner at mybannermaker.com!
Radio NEXXT Powered by Smylle create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!