RSS

Rhadoo participa la show-ul Cadenza Vagabundos V2.0, la Pacha, Ibiza

Duminica, 11 septembrie 2011, evenimentul care a strabatut o lunga vara Insula Alba - Cadenza Vagabundos V2.0 va misca intregul club prin etosul artistilor Luciano, Tolga Fidan, Maayan Nidam, Michel Cleis, Mirko Loko.

 

Pana cand si "Vagabundos" are nevoie de un loc, unde sa sune acasa, Cadenza avand deosebita placere sa anunte revenirea lui Luciano si a oamenilor lui voios la Pacha, Ibiza. Debutul lor din 2011 la cel mai incantator club a marcat revenirea spiritului de divertisment underground a Ibizei, in timp ce in acest an Luciano si compania sunt acolo sa ii duca pe party maniaci catre taramul promis care se prezinta intr-o versiune mai profunda, intunecata si salbatica a vibe-ului hedonistic Vagabundos.

La scurt timp dupa ce Nights.ro informa despre revenirea lui Luciano alaturi de gasca Vagabundos pentru un eveniment in Romania, boss-ul Cadenza il va avea ca invitat pe Rhadoo in cadrul acestui party din seria gazduita de Cadenza in fiecare duminica la Pacha, inca de la inceputul sezonului estival. Rhadoo va mixa intre prestatiile lui Luciano si un act live semnat Tolga Fidan, in timp ce pe ringul din Global Room oamenii vor dansa pe muzica lui Mayaan Nidam, Michel Cleis si Mirko Loko.

Dupa nenumerate vizite in Ibiza, Rhadoo revine totusi pe Insula Alba pentru a incheia un sezon de gig-uri estivale nu inainte de a mixa si pentru clubberii bacauani doua zile mai devreme la celebrarea clubului Zebra pentru cei 15 ani de existenta.

Pentru norocosi, pretul unui bilet este de 48 euro la intrare, in seara party-ului stabilit sa inceapa cu miezul noptii, la adresa Avenida 8 De Agosto, 07800.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

create your own banner at mybannermaker.com!
Radio NEXXT Powered by Smylle create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!